Holland Dance presenteert: Talent On The Move

Dans

TALENT ON THE
MOVE 2016
Dans
Bestel kaarten
Zaterdag 12 maart 2016
Aanvang: 20.30 uur
€21,50 (excl. consumptie)
€23,- (incl. consumptie)

Maak kennis met topdansers van morgen! Uit de honderden dansers van over de hele wereld die jaarlijks auditeren bij de dansacademie Codarts Rotterdam, selecteert de hogeschool enkele tientallen toptalenten. Zij worden gedegen voorbereid op een professionele carrière in de internationale danswereld. Op initiatief van Holland Dance trekt een selectie van deze talenten elk jaar het land in. Met overgave en passie zetten de dansers een afwisselende avond vol hoogtepunten neer.

Een zorgvuldig geselecteerde internationale groep talentvolle dansers van Codarts Rotterdam, de hotspot voor hedendaagse dans, neemt u mee op een spannende dansreis. Dit uitdagende programma toont niet alleen de veelzijdigheid van deze talentvolle dansers, maar is tegelijkertijd een betoverende collage van choreografiestijlen. De sprankelende show omvat nieuwe werken die speciaal voor de Codarts dansers zijn gecreëerd, maar ook bestaand, wereldberoemd repertoire van topchoreografen.

Talent on The Move 2016: met onder anderen 'hot shot' Juanjo Arques, 'rising star' Joeri Dubbe, multitalent Amos Ben-Tal, de veelgeprezen Ton Simons, nieuw werk van Kyle Abraham en Stephen Shropshire en wereldvermaard choreograaf Jiří Kylián (Wings of Wax).

Aansluitend op de première tijdens het Holland Dance Festival is Talent On The Move nog in diverse theaters te zien

De pers over Talent On The Move
"In een indrukwekkend uitvoering weten de jonge dansers het publiek te ontroeren." - Noord Hollands Dagblad

Producent: Holland Dance
Titel: Talent on The Move Tour 2016
Genre: Dansvoorstelling
Duur: 120 minuten
Website: www.holland-dance.com