Kees van Amstel & Murt Mossel

Cabaret

KEES VAN AMSTEL
& MURTH MOSSEL
Cabaret
Bestel kaarten
Zaterdag 16 april 2016
Aanvang: 20.30 uur
€19,50

Kees van Amstel - De man die ik niet wilde worden
Murth Mossel - Voors en tegens

Kees van Amstel is veranderd. Hij merkte op feestjes dat hij steeds vaker werd gemeden vanwege zijn cynische blik op de wereld. Maar nu is hij 'chill' en 'super relaxed'. Hij ziet van alles de zonnige zijde. Onrecht, geweld of een bitterbal die van binnen nog bevroren is: Kees is helemaal zen!

Voors en tegens. Plussen en minnen. Afwegingen en keuzes...'Voors En Tegens' is de vijfde avondvullende voorstelling van comedian Murth Mossel, bekend van o.a. Caribbean Combo en Comedy Train.

Van Amstel
Kees van Amstel is comedian bij Comedytrain, één van de breinen achter het TV programma 'Dit Was Het Nieuws', was te zien bij Comedy Central en maakte cabaret bij de VARA's 'Spijkers met Koppen'. 'De man die ik niet wilde worden' is zijn derde avondvullende show. Wacht, een thema, het moet een thema hebben. Nou dat is er! Waarom neemt vrijwel niemand meer verantwoordelijkheid? En waarom zijn we steeds beter in uitdelen dan in incasseren? Hup, pak aan, twee thema's voor de prijs van één. Kom nou maar gewoon naar het theater want Kees heeft een verhaal. Meerdere. En grappen. Veel grappen. As usual.

Mossel
'Persoonlijk, vlijmscherpen bovenal grappig!'...dat is wat je zoals gewoonlijk van Murth kunt verwachten. Dus als je 'n avond echt goed wil lachen is de keuze snel gemaakt!'May The Voors Be WithYou'.
Kijk voor meer op youtube