Douwe Bob

Muziek

DOUWE BOB (solo)
Muziek
Bestel kaarten
Zondag 6 december 2015
Aanvang: 15.00 uur
22,50

Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit 'Hold Me' opleverde, brengt Douwe Bob op 15 mei 2015 zijn langverwachte tweede album 'Pass It On' uit. "Ik kan niet wachten om weer al die mooie zalen en festivals af te gaan", aldus de zanger. "Live spelen is het mooiste wat er is."

"Ik vind het te gek om tijdens een optreden de extremen op te zoeken", vertelt Douwe Bob. "Het is geweldig om met een klein liedje met alleen gitaar en zang de zaal stil te krijgen, om ze vervolgens keihard te laten meezingen met een hardere song. We maken er hoe dan ook altijd een feest van."

Douwe Bob is muzikant in hart en nieren en een goede entertainer. Wat hem onderscheidt van veel van zijn leeftijdgenoten is zijn diepgang. Op 'Pass It On' weet hij de tijdgeest te vangen in scherpe, pakkende popsongs. Live bouwt hij die songs uit en zweept hij het publiek op. Douwe Bob bracht in 2013 zijn debuutalbum 'Born In A Storm' uit. Daarna volgde drie maal een uitverkochte tour door Nederland. Hij speelde Pinkpop en tientallen andere festivals plat, werd door luisteraars van 3fm tot Beste Zanger gekroond en was helikopter-act tijdens Bevrijdingsdag 2014. Het titelnummer van Pass It On youtube is de eerste single en verscheen op 3 april 2015. Op 9 april jl. speelde Douwe 'm live bij de 3fm Awards.